På KfS använder vi cookies för att sajten ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Hem

Rekryteringsträff för män som vill bli mentorer

Nu har du en möjlighet att göra en insats och träffa en grym ungdom. Kom till Mentors rekryteringsträff

Mentor har många killar i åldern 13-17 år i kö som vill ha en mentor och du som definierar dig som man och är över 20 år har nu möjlighet att göra en insats. Och får chans att hänga med en grym ungdom.

Kom på Mentors rekryteringsträff den 30 maj, kl 17.30-20.30 så får du veta mera om Mentor, mentorprogrammet, träffa mentorpar och möjlighet att ansöka om att bli mentor på plats.

Läs mer och anmäl dig här

Om Mentor Sverige

Mentor Sverige är en religiöst och politiskt obunden ideell organisation som arbetar med mentorskap för ungdomar i åldern 13-17 år. Vår verksamhet syftar till att ge unga stöd och bidra till en ökad självkänsla genom att ge dem en extra vuxen att prata med.

Mentorprogrammet är ett 12 månader långt mentorskap där ungdomarna får en egen mentor – en vuxen kompis att hänga, prata och göra roliga grejer med alltifrån att gå på en fotbollsmatch till att prata om gymnasieval. Uppdraget är ideellt och du och ungdomen får ett aktivitetsstöd på 1.500 kronor för hela året att använda för att hitta på saker tillsammans.

Mer info på www.mentor.se

KfS är generalpartner till Mentor.

Publicerad: 2017-05-22