Hem
Från föreställningen Det syns inte

Det syns inte

Nypremiär för musikalen som tar upp det som inte syns - hur vi egentligen mår. 315 kr (ord pris 395 kr)

Psykisk ohälsa hos unga har dubblerats på bara tio år och är en av vår tids största samhällsutmaningar. När andelen ungdomar som mår dåligt nått dessa nivåer måste vi som samhälle stanna upp och reflektera över hur vi lever våra liv. Med detta som utgångspunkt är musikalen Det syns inte högaktuell i sin samtidsspegling och med en hög igenkänningsfaktor berörs tabubelagda ämnen med både humor och allvar. Vi kollar telefonen 150 gånger om dagen, bråkar med barnen om skärmtid och bränner ut oss som aldrig förr. Hur blev det så här? Det syns inte sätter fingret på samtidens bekymmer, trivialiteter och allvar.

Citat:
"Tyckte produktionen var oerhört proffsig och nyanserad! Den berör ju viktiga ämnen för unga som är fångade i det moderna osäkra utseendefixerade stressamhället. Kan se många intresserade och kan bara rekommendera den när jag möter sammanhang jag tycker den passar – alla!! Gillade stämningen och blev varm och rörd."
- Suzanne Osten, dramatiker

"Sällan har jag sett en pjäs som på ett så underhållande sätt behandlar ett så allvarligt ämne. Med dans och sång och sketcher visas de olika relationer som en tonårsflicka får påverkan eller åverkan av. Klasskamrater, mamma och pappa, mormor ger alla sina bidrag till huvudrollen Hannas situation. Det är dans, levande musik, sång, satir och allvar. Denna musikal borde visas i alla skolor, i Sveriges Television och på lämpliga biografer!"
- Jonas Hallberg, Spanarna och Måndagsbörsen

 

Läs mer om Arts & Hearts och om föreställningen här

Tid

Samtliga föreställningar 15, 16 och 17 mars 2018.

Plats

Maximteatern
Se på karta

Pris

315 kr (ord pris 395 kr)

Begränsat antal. Först till kvarn gäller.

Boka biljetter

Bokning med rabatt endast via länken nedan.

Gå till bokningen

Coop-kort

För alla med Coop-kort.

Publicerad: 2018-02-09

På KfS använder vi cookies för att sajten ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.