Hem

Minna och Louise – Ny podd om barn

Konsumentföreningen Stockholm (KfS) kommer att starta en ny podd i samarbete med Louise Hallin, Leg barnmorska, barn- och ungdomspsykoterapeut känd från bland annat SR Knattetimman och poddarna Kära Barn och Barnvagnspromenader.

Podden, som heter Minna & Louise, kommer att sändas varje vecka under våren med start i slutet av mars. Louise kommer tillsammans med Minna Hellman, ansvarig hälsa på KfS, ta upp frågor från lyssnarna om ämnen som rör barn och ungdomar 0-18 år och deras föräldrar och övriga familj. Avsnitten kommer vara runt 30 minuter.

Du kan redan nu mejla in dina frågor till podden på minnalouise@kfstockholm.se.

Exempel på frågor kan kan vara: Sova tillsammans eller i egen säng?  Vad ska barnen äta? Mobbing, skilsmässor, bonusfamiljer, anknytning, gränsdragning, rutiner, bråk, skärmtid, alkohol, droger osv.

Vi kommer också när det passar väva in frågor som vi jobbar med på föreningen som exempelvis fysisk aktivitet, socker, marknadsföring till barn, kemikalier i maten, klimatsmart mat etc. Gästexperter kan bjudas in och delta i olika temaavsnitt.

Vi kommer löpande uppdatera informationen som vi har angående podden. Då kommer du även få information hur du laddar ned och lyssnar på podden.

Minna Hellman

Louise Hallin

Publicerad: 2018-03-09

På KfS använder vi cookies för att sajten ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.