Hem

Seminarium om maten, hälsan och klimatet

22 oktober arrangerade vi seminariet Maten, hälsan och klimatet. Med inbjudna gäster pratade vi om att vad vi väljer att lägga på tallriken har stor betydelse för vår hälsa och vårt klimat. Bland talarna fanns Johan Rockström, chef för Potsdam Institute for Climate Impact Research, Anna Richert matexpert på Världsnaturfonden, Sara Begner, chef för Coop Provkök och Solitaire Townsend, en av grundarna till förändringsbyrån Futerra. Se seminariet nedan. SVT UR Samtiden filmade också seminariet och kommer sända det under hösten.

Publicerad: 2018-10-23

Cookies är viktiga för att sidan ska fungera ordentligt. För att förbättra din upplevelse använder vi cookies för att komma ihåg inloggningsdetaljer och tillhandahålla säker inloggning, samla in statistik för att optimera sidans funktionalitet och leverera innehåll som är optimerat för dina intressen. Klicka på Acceptera för att acceptera cookies och gå direkt till sidan. Läs mer om cookies.