Hem

Tävla om biljetter till valfritt evenemang på Avicii Arena (AVSLUTAD)

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA KONTAKTADE.

Och det finns massor att välja bland. Eller vad sägs om:

Idolfinalen, Lars Winnerbäck, Markoolio, Tomten och bocken, Together for a better Day och mycket mer. Här kan du se vilka fler evenemang du kan välja.

Svara på frågan nedan och fyll i formuläret för att tävla. Tävlingen pågår till 26 november. Två personer vinner fyra biljetter till valfritt evenemang.

Tävlingen arrangeras i samarbete mellan Konsumentföreningen Stockholm och Coop Butiker & Stormarknader.

Lämna ditt svar här

Vilket år döptes Globen om till Avicii Arena?

OBS. Du måste vara medlem i Konsumentföreningen Stockholm för att tävla. Är du inte medlem än, bli det här.

Tävlingen börjar den 14 novmember 2023 och avslutas den 26 november 2023 kl. 23:59. Två personer vinner fyra biljetter till valfritt evenemang.

Tävlingen arrangeras av Konsumentföreningen Stockholm med omnejd ekonomisk förening, 702002-1445 (”KfS”). Vinnaren kommer att kontaktas via mejl inom 48 timmar efter att tävlingen har avslutats. I händelse av att vinnaren inte kommunicerar sitt accepterande av vinsten inom 24 timmar, förbehåller vi oss rätten att välja en annan vinnare och den personen som inte svarade kommer att avstå sin rätt till ett pris. Priset kan inte överlåtas till någon annan eller bytas ut mot kontanter eller andra varor. Tävlingsjuryn består av representanter från KfS  och från Coop Butiker & Stormarknader AB (”CBS”) och beslutet kan ej överklagas. Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren.

När du deltar i tävlingen godkänner du att ditt namn och tävlingsbidrag publiceras i KfS och CBS kanaler, inklusive på webbplats, på Facebook och på Instagram. Genom att tävla godkänner du också att dina uppgifter i övrigt får användas i marknadsföringssyfte av KFS och CBS.

Dina personuppgifter används för att administrera tävlingen och i samband med ditt medlemskap i KfS och i Coops medlemsprogram i enlighet med stadgarna för KfS och villkoren för medlemsprogrammet. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på vår hemsida  och på coop.se

Publicerad: 2023-10-04