Hem

Tävla om presentkort hos Coop (avslutad)

Från och med i år kommer våra tre populära löpartävlingar, som tidigare hette KfS Kungsholmen Runt, KfS Linköping Runt och KfS Eskilstuna Runt byta namn och gå under det nya namnet COOP RUNT.

OBS! Tävlingen är avslutat och vinnarna kontaktade.

 

Det vill vi uppmärksamma genom att tävla ut tre presenkort hos Coop värde 500 kr styck, till varje löplopp.

För att tävla. Anmäl dig till något utav löploppen Coop Kungsholmen-, Eskilstuna eller Linköping Runt och dela med dig av ditt bästa tips för att boosta träningsmotivationen i kommentarfältet hos @kfstockholm,@coopkungsholmenrunt, @cooplinkopingrunt, eller @coopeskilstunarunt på Instagram.

Tävlingen pågår till 18 februari 2024. Tre personer vinner ett presenkort var hos Coop värde 500 kr till varje lopp. 

Tävlingen arrangeras av Konsumentföreningen Stockholm.

OBS. Du måste vara medlem i Konsumentföreningen Stockholm för att tävla. Är du inte medlem än, bli det här.

Tävlingen börjar den 18 januari 2024 och avslutas den 18 februari 2024 kl. 23:59. 

Tävlingen arrangeras av Konsumentföreningen Stockholm med omnejd ekonomisk förening, 702002-1445 (”KfS”). Vinnaren kommer att kontaktas via mejl inom 48 timmar efter att tävlingen har avslutats. I händelse av att vinnaren inte kommunicerar sitt accepterande av vinsten inom 24 timmar, förbehåller vi oss rätten att välja en annan vinnare och den personen som inte svarade kommer att avstå sin rätt till ett pris. Priset kan inte överlåtas till någon annan eller bytas ut mot kontanter eller andra varor. Tävlingsjuryn består av representanter från KfS  och från Coop Butiker & Stormarknader AB (”CBS”) och beslutet kan ej överklagas. Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren.

När du deltar i tävlingen godkänner du att ditt namn och tävlingsbidrag publiceras i KfS och CBS kanaler, inklusive på webbplats, på Facebook och på Instagram. Genom att tävla godkänner du också att dina uppgifter i övrigt får användas i marknadsföringssyfte av KFS och CBS.

Dina personuppgifter används för att administrera tävlingen och i samband med ditt medlemskap i KfS och i Coops medlemsprogram i enlighet med stadgarna för KfS och villkoren för medlemsprogrammet. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på vår hemsida  och på coop.se

Publicerad: 2023-10-04