Hem

Tävla om biljetter till Skidskyttekampen 2024

Nu har du chans att vinna biljetter till premiären av Skidskyttekampen på Stockholms stadion den 26 februari 2024.

Tävlingen är avslutat och vinnarna kontaktade.

Vi tävlar nämligen ut 60 biljetter till Coop-medlemmar. Ta chansen att se Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson med flera utmana världseliten.

Läs mer om Skidskyttekampen här. 

För att kunna delta i tävlingen ska du vara Coop-medlem och ha registrerat din e-postadress för utskick från Coop.
Logga in på denna länk och se om du redan registrerat din e-post.

Svara på frågan nedan och fyll i formuläret för att tävla. 15 personer vinner 4 biljetter var till Skidskyttekampen 2024. Tävlingen pågår till 21 februari.

Lämna ditt svar här

Var arrangeras VM i skidskytte 2024?

Tävlingen börjar den 12 februari 2024 och avslutas den 21 februari 2024 kl. 23:59.

Tävlingen arrangeras av Konsumentföreningen Stockholm med omnejd ekonomisk förening, 702002-1445 (”KfS”). Vinnaren kommer att kontaktas via mejl inom 48 timmar efter att tävlingen har avslutats. I händelse av att vinnaren inte kommunicerar sitt accepterande av vinsten inom 24 timmar, förbehåller vi oss rätten att välja en annan vinnare och den personen som inte svarade kommer att avstå sin rätt till ett pris. Priset kan inte överlåtas till någon annan eller bytas ut mot kontanter eller andra varor. Tävlingsjuryn består av representanter från KfS  och från Coop Butiker & Stormarknader AB (”CBS”) och beslutet kan ej överklagas. Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren.

När du deltar i tävlingen godkänner du att ditt namn och tävlingsbidrag publiceras i KfS och CBS kanaler, inklusive på webbplats, på Facebook och på Instagram. 

Dina personuppgifter används för att administrera tävlingen och i samband med ditt medlemskap i KfS och i Coops medlemsprogram i enlighet med stadgarna för KfS och villkoren för medlemsprogrammet. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på vår hemsida  och på coop.se

Publicerad: 2024-02-04