Rapport - Konsumentens attityder till förpackningar och återvinning
Rapport – Attitydundersökning om nanoteknik.
Rapport – Attitydundersökning om GMO och genteknik.
Rapport – Attitydundersökning om datummärkning.
Rapport - Attitydundersökning om återvinning.
Rapport - Granskning av salthalt i livsmedel.
Rapport om bin.
Vad har hänt på området barn, mat och hälsa sedan 2003?
Rapport - Om prisskillnad på stor och liten förpackning.
Rapport - Återanvänd dina kassar så mycket du kan. Det gäller ALLA kassar.
Rapport - Attityder till matsvinn.
Rapport - Vilka myter om mat och hälsa har vi gått på?
Rapport - Varför slängs krokiga morötter?
Rapport - Kommunerna har besvarat enkät om hur de jobbar med matsvinn.
Rapport - Förändringar i inköp av hälsosam mat och kosttillskott 2008-2014.
Rapport - Bäst och sämst på marknaden 2014.
Rapport - Intervjuer med livsmedelsbranschen.
Rapport - Svenska folket om framtiden: Om robotar, växthuseffekten och GMO.
Rapport - Fungerar informationsplikten i REACH-förordningen?
Rapport - Drygt hälften vet vad de har för temperatur i kylskåpet.
Rapport - Få känner oro för sitt saltintag.
Rapport - Industrin har stora möjligheter att sänka salthalten i många livsmedel.
Rapport - Äpplen som säljs i butik behandlas inte med vax, men det tror många.
Rapport - Skillnader hos ägg som förvarats i olika kylkedjor.
Rapport om svenskarnas syn på nanoteknik.
Rapport - Enkät om konsumentens temperatur i kylskåpet?
Rapport - Vad har svenska folket för attityder till doggy bag.
Rapport - Hur ser vår klädproduktion och konsumtion ut, förr och nu?
Rapport - Bäst före-dag och Sista förbrukningsdag på livsmedel - vad är skillnaden?
Rapport - Gamla och nya myter om maten vi äter.
Rapport - Baserad på tre studier kring matavfall.